keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Luvassa kisa, kuntoajo ja pyöräilyhappening

Monen fillaristin unelma toteutuu ja ison talkootyön tulos kantaa hedelmää toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tarjolla on Suomen oloissa poikkeuksellisen monipuolinen pyöräilyhappening.

3.–5.5. kolme tapahtumaa yhdessä


Tapahtuman ydin on naisten kansainvälinen etappiajo. Sen prologi ajetaan ihan Helsingin ydinkeskustassa eli Baanalla perjantai-iltana. Lauantaina on vuorossa aika-ajo ja maantiekisa Vantaalla. Sunnuntaina on grande finale eli kortteliajot Eläintarhan kentän ja Stadikan ympäristössä.

Lauantaina voit osallistua iloiseen ja rentoon naisten kuntoajoon. Hyväntuulinen liikuntatapahtuma tarjoaa 32 kilometrin lenkin ja mahdollisuuden ajaa ryhmässä, jossa kippari huolehtii sovitun nopeuden pidosta. Vain naisille siis – sorry boys!

Perjantain prologin yhteydessä on Kansalaistorilla koko perheen fillarihappening. Tiedossa on mm. NRJ:n haastekisaa, käytetyn tavaran rompetoria ja lasten taitorataa.

Monta kiinnostavaa bloggaajaa


Tällä tapahtumasivulla on monta kirjoittajaa: kisaajia, kuntoilijoita, järjestäjiä. Kannattaa siis käydä useamminkin!

Blogin alkuperäinen osoite on etappiajo.blogspot.fi ja kunhan netin tietokannat päivittyvät, tänne pääsee myös lyhyemmällä osoitteella www.etappiajo.info

5 kommenttia:

 1. Mites noi etappien hyvityssekunnit, ei taida mennä sääntöjen mukaan.

  VastaaPoista
 2. Kysyin Pepeltä, jonka mukaan ovat sallittuja mutta ei tavallisia. Palataan tähän blogissa vähän myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. Luulen että tarkoitus on nostaa maantie- ja kortteliosuuksien arvoa ja jakaa siksi sekunteja useammalle, eli kannattaa kiriä myös muista kuin top 3 sijoista.

  VastaaPoista
 4. Sääntöjen mukaan (2.6.019) etappikirpailussa etapilta voidaan jakaa bonushyvistyksiä kolmelle parhaalle 10-6-4 seikuntia javälikirissä 3-2-1 sekunntia.

  VastaaPoista
 5. Muutetaan etappiajosääntöjä. Hyvitysajat ovat 10-6-4.
  Myös joukkueen koko on herättänyt keskustelua, ja myös sen osalta tulee säätöä. Näistä luvassa tarkempi blogipostaus ja korjaus teknisen ohjeen sivulle.

  VastaaPoista