maanantai 25. maaliskuuta 2013

NRJ iltapäivän Tuija Pehkonen mukaan perjantain haastekisaan


 ”Totta kai olen pyöräillyt!”, on vastaus, kun kysyy ihmisiltä, ovatko he koskaan pyöräilleet. Mutta miten eroaa työmatkapyöräily, jopolla ajelu tai mummon vanhalla kauppakassilla pyöräily todellisista huippukilpapyöräilyvarusteilla pyöräilystä?

Tämän teille tulee kertomaan Tuija Pehkonen vuoden 2012 radiotoimittaja NRJ:n iltapäivästä. Tuijan pyöräily kokemus rajoittuu harrasteluun kuten spinning eli sisäpyöräilyn kokeiluun sekä tavallisella pyörällä ajeluun. Viime kesänä hän jaksoi muutaman kerran polkaista töihin ja tänä kesänä hän yrittää samaa.

Tuija Testaa – ohjelmassa hän kokeilee kiinnostavia urheilulajeja. Naisten Etappiajo kilpailuilla on kunnia saada Tuija kokeilemaan kilpapyöräilyn saloja. Tuija on mukana tekemässä juttua perjantain kisatorin haaste kilpailun yhteydessä. Tätä materiaalia kuullaan NRJ:n iltapäivässä Tuija Testaa –osiossa Keskiviikkoisin klo 15.30.

”Apua, lukkopolkimet!”, oli Tuijan ensimmäinen kommentti kun kerroin aika-ajovarusteista. Miten mahtaa käydä uskaltaakohan Tuija testata lukkopolkimia vai ei? Entä miltä tuntuu tempopuku, aika-ajokypärä ja höyhenen kevyt pyörä? Tule kisatorille perjantaina 3.5 seuraamaan Tuijan temmellystä tempopyörällä tai kuuntele NRJ:n iltapäivää: www.nrj.fi/iltapaiva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti