maanantai 22. huhtikuuta 2013

Hurjia kisoja ja huikeita palkintoja


Naisten kansainvälisissä Etappikilpailuissa on luvassa neljä tiukkaa kilpailua ja hurjaa taistoa parhaiden kuskien välillä. Naispolkijat pistävät itsensä peliin ja kamppailevat reitensä hapoille! Kovaan kisaan tarvitaan tietysti upeat palkinnot. Tätä varten olemme solmineet yhteistyösopimuksia!

Masajo Oy lahjoittaa palkinnoksi kuusi kappaletta tuotekoreja, jotka sisältävät esimerkiksi intiaanisokeria, ruususuolaa ja jaksamisjuomaa. Tietoa intiaanisokerista ja makeita reseptejä löytyy osoitteesta: http://www.intiaanisokeri.fi/index.php?sivu=intiaanisokeri
Tällaisista palkinnoista naiset tykkää =)!

Perjantain kisatorilla katsojilla on mahdollisuus maistaa ja tutustua Masojo:n uutuus tuoteeseen Jaksamisjuomaan, joka on luonnonmukainen janojuoma ja hyvävaihtoehto energiajuomille. Tule kokeilemaan myös hauskaa peliä Masajo Oy: esittelyteltalle.Seuraavaksi haastattelussa on Johannes Kuosmanen hyvinvoinnin ystävä ja Masajo Oy:n yrittäjä.

1.       Mikä on Masajo Oy?
Masajo Oy on suurperheestä koostuva perheyritys. Masajo perustettiin Suomessa vuonna 2000. Tätä ennen Matti Kuosmanen (yrityksen perustaja) asui perheineen Boliviassa useamman vuoden ajan, jossa hän pääsi tutustumaan lähemmin maan kulttuuriin, erinomaiseen viljelysmaahan ja sen luomiin erinomaisiin luontaistuotteisiin. Masajo on erikoistunut Andien alueen luonnon tuotteisiin ja tuo maahan muun muassa Intiaanisokeri® -täysruokosokeria ja Ruususuola® -kristallisuolaa.

2.       Minkälaisia tuotteita teillä on?
Intiaanisokeri®-täysruokosokeri: Valmistetaan satoja vuosia vanhan perinteen mukaan hellävaraisesti ja ravintoaineita säästäen. Bolivian neitseellisen ja runsasravinteisen maapohjan ansioista sokeriruoko saa kaikki tarvitsevat ravinteet maaperästä, ja siitä syystä se sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä mineraaleja. Intiaanisokerilla on miellyttävä ja luonnollinen ruokohunajainen maku. Intiaanisokeri imeytyy hitaasti, jolloin energian saanti jakaantuu tasaisesti pitkälle aikavälille ja auttaa jaksamaan kauemmin. Intiaanisokerin PH on neutraali.
Ruususuola®-kristallisuola: Aito Ruususuola® -kristallisuola tulee Boliviasta, Andien vuorilta. Suojaavan maakerroksen alla kristallisuola on säilynyt koskemattomana ja ihanteellisissa olosuhteissa. Koska Ruususuola on turvassa saasteilta ja sadeveden liotukselta, se on yksi maailman puhtaimmista suoloista. Kristallisuolassa on moninkertaisesti enemmän elimistölle tärkeitä mineraaleja kuin tavallisissa suoloissa. Maku on pehmeä ja puhdas korostaen ruokien aitoa makua. Poiketen muista kristallisuoloista aito Andien Ruususuola sisältää myös jodia.
Jaksamisleipä®-ohutleipä: Jaksamisleipä koostuu idätetystä täyssoijasta, speltviljasta, vehnägluteenista ja Ruususuola® -kristallisuolasta. Jaksamisleivän merkittävä tekijä on luonnollisesti idätetty geenimanipuloimaton soijapapu, jossa idätyksen aikana olevat entsyymivarastot aktivoituvat ja lisäävät sen ravintoarvoa. Näitä ovat antioksidantit, beetakaroteeni, C-vitamiini, E-vitamiini ja ravintokuitu. Jaksamisleivässä on proteiinia enemmän kuin lihassa. Kuidun ja alhaisemman hiilihydraattimäärän lisäksi leivässä on kaliumia, rautaa ja sinkkiä. Soveltuu hyvin diabeetikoille ja painon hallintaan.

3.       Mitä tuotteita urheilijoille? 
Masajon Jaksamisjuoma: Koostuu yksinkertaisuudessaan Intiaanisokeri –täysruokosokerista ja Ruususuola –kristallisuolasta veteen sekoitettuna. Makua lisäämässä voi olla marjoja. Jaksamisjuomassa on neutraali PH, joka tekee siitä vatsaystävällisen. Hidas sokeri taas vastaavasti antaa energiaa pidemmälle ajalle ja suolat ovat paikkaamassa kehon suolan vajetta. Jaksamisjuomaa suositellaan nautittavan ennen urheilusuoritusta, sen aikana ja jälkeen. Jaksamisjuoma antaa siis kokonaisvaltaisen nesteytyksen.
Voimme katsoa kaikkien tuotteidemme soveltuvan urheilijoille erinomaisten luontaisten ominaisuuksiensa takia. Tuotteemme ovat pääsääntöisesti elimistössä hitaasti hajoavia.

4.       Miksi haluatte olla mukana pyöräily tapahtumassa?
Haluamme tarjota luonnollisempia ja terveempiä vaihtoehtoja erilaisten keino- ja lisäaineiden tarjonnalle, joita urheilumaailmassa pyörii paljon. Pyrimme olemaan mukana mahdollisimman monessa urheilutapahtumassa. Pyöräilytapahtumassa olemme nimenomaan sitkeyttä vaativan suorituksen takia, jossa nesteytyksellä on äärimmäisen tärkeä rooli. Jaksamisjuoma on saanut paljon kehuja urheilijoilta, joka on rohkaissut meitä olemaan aktiivisemmin esillä.

Terveys 2012 -messuilta tunnelmaa =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti