keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Terveyden ja hyvän olon haaste

Haastan sinut mukaan aloittamaan pyöräilyn hyvässä seurassa: Naisten kuntoajoissa Vantaan Seutulassa. Tee hyvä päätös tänään ja lähde mukaan pyöräilemään lauantaina 4.5.

Minulla on aina ollut vahva kipinä pyöräilyyn ja kilpailemiseen. Nuorena fillarointi kuitenkin jäi hyötypyöräilyyn.

Haave kilpapyörästä ja kisaamisesta ei sammunut, vaan kyti ja syttyi todelliseen roihuun, kun vihdoin neljänkympin rajapyykin lähestyessä päätin investoida itseeni ja kunnon maantiepyörään – ja lähteä juhlimaan synttäreitä viikon pyöräilymatkalle Italiaan. Siitä hankinnasta ja reissusta alkoi todellinen ihana muutoksen matka, joka yhä jatkuu.

Olen nyt fysioterapian opiskelija ja helsinkiläisen Cycle Club Helsinki -seuran Nishiki Racing Women -tiimin perustaja ja manageri. Elämä muuttui ammattia myöten uudeksi pyöräilyn ansiosta. Olen löytänyt pyöräilystä liikunnan riemun ja saanut mahtavan kunnon ja paljon uusia kokemuksia ja ystäviä.

Tule mielenkiintoiselle matkalle kanssani: kuntoajoon, parempaan jaksamiseen ja laadukkaaseen elämään. Houkuttele mukaan myös ystäväsi.

Vaikka pyöräsi olisi odotellut kylmän kevään ajan varastossa, 32 kilometriä varmastikin sujuu. Matkan varrella on kaksi taukopistettä, joten ei tarvitse edes polkea koko reittiä yhteen menoon.

Nähdään kuntoajossa! Anne Palm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti