keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vielä vähän lisää monipuolisuudesta


Eräässä aikaisemmassa blogi -tekstissäni painotin harjoittelun monipuolisuuden tärkeyttä. Mainitsin harrastavain voimistelua. Joku utelias ennätti minulta kysymään, minkälainen voimistelu tässä on kyseessä. Ajattelin vastata teille kaikille lukijoille yhteisesti. Joskus teen kotijumppaa ja voimistelen vaikka leikkipuistossa pihalla, mutta Gymi PowerPole on se, joka kehittää voimiani. Käyn Gymin aikuisten tunneilla ja työskentelen lasten ja nuorten voimistelu ja parkour tuntien ohjaajana viikoittain. Seuraavaksi kerronkin hieman Gymi:stä ja siitä, miten pääset tutustumaan Gymiin Etappiajojen perjantain kisatorilla.

Ilo, oppi ja turvallisuus Gymillä! 


Gymi on lasten ja nuorten kuntoklubi, joka tarjoaa monipuolisia liikunta- ja voimistelutunteja eri-ikäisille (0-99v) TYTÖILLE ja POJILLE sekä AIKUISILLE…
Gymin tunnit ovat iän ja kehitystason mukaisesti suunniteltuja. Herkkyyskausien mukainen harjoittelu ja taitojen opettelu vaiheittain oikeassa järjestyksessä takaavat oppimisen sekä positiivisen kokemuksen. Gymillä harjoittelu on hauskaa! Gymillä painotetaan yksilöllistä kehitystä, oppimista sekä liikunnan iloa.
Gymin tavoitteena on olla mukana perheen arjessa ja parantaa lasten ja nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia liikunnan avulla. Gymillä  taidot kehittyvät ja kunto kasvaa kaikenikäisillä. Mitä tahansa urheilulajia harrastavalle Gymi tarjoaa mahtavat puitteet oheisharjoitteluun.

Perjantain kisatorilla Gymi esittelee toimintaansa ja ohjaa katsojille kannustusjumppaa. Kisatorin arpajaisten palkintona on Gymin lahjoittama 400€ arvoinen yksityistilaisuus eli ohjattu liikunnallinen syntymäpäivä, polttari tai muu juhla, jonka ohjelman voi sisältää parkouria, tankotanssia, sirkusta tai voimistelua sankarin toiveiden mukaisesti.

Gymi haastaa kaikki aikuiset pitämään huolta omasta kunnostaan ja kannustaa lapsia mukaan hauskaan, turvalliseen ja monipuoliseen harrastukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti