keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Esittelyssä: Anne Palm

Anne Palm on vuoden 2013 paritempon hallitseva mestari, 2012 aika-ajon Suomen mestari ja onpahan hänellä EM- ja MM-hopeat 2012. Hän on intohimoinen ulkoilmalajien harrastaja ja pyöräilyssä hän on kilpaillut itse sekä toiminut aktiivisesti Cycle Club Helsingin seuratoiminnassa.

Anne sai juuri fysioterapeutin opinnot päätökseen ja erikoistuminen työterveyshuoltoon on alkanut. Niin vannoutunut pyöräilyihminen hän on, että lopputyökin liittyi pyöräilyyn. Itse asiassa kyseessä oli työmatkapyöräilyn kehittämisprojekti. Kansanterveydellisesti ajateltuna suomalaiset olisivat paljon terveempiä, jos työmatkoja taitettaisiin enemmän pyörällä!

Viime vuonna Anne toimi Etappiajojen huoltojoukoissa ensimmäistä kertaa, eikä ollut itse kisaviivalla: "Voin sanoa jännitti kyllä valtavasti. Oli hienoa nähdä, että tapahtuma saatiin toteutettua ja naisten pyöräilyä tuotua suoraan Helsingin sydämeen."

Tänä vuonna koulutus ja työt ovat vieneet sen verran aikaa, että Anne nähdään taas Etappiajoissa taustapiruna ja apuna, vaikka hän kertoo perustalvitreenit tehneensä.

Anne kannustaa kaikkia aloittamaan pyöräilyn, sillä se kannattaa aina: "Saat ihania uusia ystäviä ja lyödät uusia piirteitä ja haasteita itsellesi. Voit paremmin!"
Esittelyssä: Anne Palm 
Riihimäki tempossa loppukirimäessä saa jo vähän irvistää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti