perjantai 28. maaliskuuta 2014

Esittelyssä: Riina Miettinen

Riina Miettinen tunnetaan pyöräilypiireissä lempinimellä Tuutsi. CCH Racing Womenin riveissä ajava Tuutsi on kohta 36 vuotias vauhtihirmu, joka rakastaa kaksipyöräisiä ja pärinää. Hän aloitti 6-vuotiaana motorcross harrastuksen, joka päättyi loukkaantumiseen. 

Veljen esimerkkiä seuraten laji vaihtui maastopyöräilyyn 16-vuotiaana. Siitä hän siirtyi pienen tauon jälkeen maantie ja aika-ajokilpailuihin. Etenkin aika-ajo koukuttaa Riinaa ihan kokonaan, kuten hän asian ilmaisee. Maajoukkue-edustuksia ja SM-mitaleja on kilissyt erityisesti paritemposta ja joukkue-ajosta. 

Vauhdikasta harrastusta tasapainottaa työ poliisina sekä vapaa-aikana sisustus ja erilaiset käsityöt.

Ensimmäiseen Naisten kansainväliseen Etappiajoon Riina johdatti CCH Racing Women tiimin kapteenina. Harmillisesti hän sairastui kesken leikin ja istui huotoautossa kannustamassa tiimiläisiä loppukisan ajan. 

Riina toimi vuoden 2013 naisten maajoukkueen veturina ja näille kontakteille lähetettiin Etappiajoon kutsuja. Toivotaan, että kilpailussa nähdään tänä vuonna yhä enemmän kansainvälisen tason kuskeja.

Riina kertoo, että pyöräily on parhaimmillaan itsensä haastamista, rajojen koettelua ja ennen kaikkea vauhdin hurmaa!

Tänään Tuutsia koetellaan treenileirillä Mallorcalla kovalla mäkipäivällä. Pian lähdetään ja toivotaan, että ollaan 7-8 tunnin päästä takaisin!

Riina ja Sini paritempossa 2013 Noormarkussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti