maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kevät auringon paisteessa!

Eilen sunnuntaina aurinko paistoi ja lenkki maistui. Maantielle minulla kuitenkin oli vielä väärät varusteet, vaikka kaverit sinne houkuttelivatkin lähtemään. Minulla oli allani maastopyörä ja nastarenkaat. Aluksi luulin lenkistä tulevan todella masentava välineistöni johdosta, mutta nastat pääsivätkin töihin Oittaan ja Solvallan jäisissä mäissä. 

Ai miksi lähdin auringon paisteessa ja asfaltin kiiltäessä nastarenkailla lenkille.. Hm.. Tähän on tietysti jokin erinomainen syy, siis ihan varmasti sen kohta keksin... No totta on ainakin se, että sunnuntaina pyöräliikkeet eivät olleet auki ja minulla ei ollut ulkokumeja. Siis maantiepyörä on kiinni taksmasterissa ja sen kumit olivat niin kuluneet talven harjoituksista, että en uskaltanut lähteä hiekoitushiekkaan kumeja puhkomaan tahallani. Nastat taas olisi voinut vaihtaa tavallisiin renkaisiin, jos olisin muistanut ostaa sellaiset joulukuun jälkeen, kun LEIKKASIN edelliset irti. Tekninen renkaiden vaihto-operaatio hoituu näin naisihmiseltä sorminäppäryydella ja saksilla..

Onneksi nyt on maanantai ja uudet ulkokumit kaikkiin pyöriin odottavat mahtavaa pyöräilykevättä! Toivottavasti sinun pyöräilykevääsi on jo alkanut hienosti! Nyt ollaan niin pitkällä kevättä, että Naisten kansainvälisten Etappiajojen yhteydessä olevaan perhetapahtumaan on enää tasan kaksi kuukautta aikaa. Kannattaa seurata valmisteluja näiltä sivuilta, sillä luvassa on mahtava etappikilapilu ja monenlaista mukavaa tapahtumaa. 

Metsästä löytyy vielä jäätä, vaikka monilla maantiepyöräily kausi on jo avattu! Auringon paisteessa on hienoa lenkkeillä pyörällä kuin pyörällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti