tiistai 1. huhtikuuta 2014

INGLOT kosmetiikkaa ja väriloistoa


Olemme innoissamme INGLOT -kosmetiikka yrityksen yhteistyökumppanuudesta kanssamme! INGLOT lahjoittaa Etappiajojen ja kuntoajon arvontapalkinnoksi 60€ arvoisia lahjakortteja tunnin mittaiseen meikinopastukseen (yht. 45kpl).

INGLOT on erilainen kosmetiikkayritys, se valmistaa lähes kaikki tuotteensa omilla tuotantolaitoksillaan ja myy tuotteet omien liikkeidensä kautta. INGLOT -tuoteperhe sisältää kaikki tuotteet ja tarvikkeet, mitä meikkauksessa tarvitaan, kevyistä ja raikkaista päivämeikeistä aina vaativiin ja näyttäviin esiintymismeikkauksiin saakka. 1500 väriä mahdollistaa lähes rajattomat mahdollisuudet värimaailmassa. Ainutlaatuinen FREEDOM SYSTEM antaa jokaiselle vapauden rakentaa yksilöllinen, oman näköisensä paletti luomiväreistä, huulipunista, poskipunista, puutereista jne. Värejä saa halutessa myös yksittäispakattuina. INGLOT - tuotteet ovat tunnettuja erittäin korkeasta laadusta ja kohtuullisesta hinnasta.

INGLOT käyttää tuotteissaan vain parhaita raaka-aineita ja on kansainvälisesti sitoutunut ELÄINKOKEETTOMIIN tuotteisiin. INGLOT rantautui Suomeen 1.3.2010 ja vastaanotto Suomessa on ollut erittäin positiivinen. INGLOT -liikkeitä on tällä hetkellä kolme:  Kluuvi Helsinki, Jumbo Vantaa ja Mylly Raisio. Lisä tietoa yrityksestä ja verkkokauppa löytyy osoitteesta: http://www.inglot.fi/

Haluatko tietää, mitkä värit ja meikki tuotteet sopivat sinulle? Kuntoajon osallistujille on luvassa alennuskoodi INGLOT liikkeisiin ja onnekkaimmille arvotaan lahjakortteja meikinopastukseen. Nyt kannattaa siis ilmoittaa koko perhe kuntoajoon! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti