torstai 24. huhtikuuta 2014

Nyt myös kilpasarja Etappiajoissa

Naisten Etappiajojen järjestäjät tahtovat olla mukana tukemassa ja kehittämässä naispyöräilyä. Kilpasarja tarkoitus on toimia matalan kynnyksen sarjana kilpailemisesta kiinostuneille naisille. Aikaisempaa kilpailukokemusta ei tarvitse olla, joten nyt mukaan kaikki pyöräilystä kiinnostuneet naiset! 

Kilpasarja ajaa perjantain ensimmäisen aika-ajon eli prologin ja lauantain tempon yksin tuulta vastaan kuten muutkin. Lauantain yhteislöhtökilpailuun kaikki naiset junioreista kilpa ja elite sarjaan lähtevät yhdessä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen maaliin tulevat kilpasarja ja N16. Kaikki naiset kuitenkin kirivät (=kilpailevat) maaliviivalle, sillä elite ja N18 sarjat taistelevat kiripisteistä. Kolme ensimmäistä saa hyvityspisteitä. Sunnuntaina kilpasarjan naiset lähtevät  omassa startissa N16 sarjan kanssa tiukkakurviseen kortteliajoon.  

Pyöräily Unionin lisenssi on etappikilpailuissa pakollinen turvallisuuden vuoksi. Voit ilmoittautua Kilpaan joko eliten tai ikäkausisarjan lisenssillä. Kerran kesässä lisenssin hankittuasi sinun on helppo osallistua muihinkin kesän hienoihin kilpailuihin.

II Naisten kv. etappiajo ajetaan 9.–11.5.2014. 

Luokat: 

N16
N18
Kilpa Naiset
Elite Naiset

Prologi; aika-ajo 2.7 km: 
N16, N18, Kilpa Naiset, Elite Naiset


Väliaika-ajo 11 km: 
N16, N18, Kilpa Naiset, Elite Naiset


Yhteislähtö/Linja-ajo maantieajo:
41 km N16, Kilpa Naiset
82 km N18 ja Naiset


Eläintarhan kortteliajo: 
12 km N16, Kilpa Naiset
36km N18, Elite Naiset

Kilpailuluokat ja tekninen opas päivittyvät muutaman päivän sisällä vastaamaan tässä ilmoitettuja tietoja.
 


Yhteislähtö kilpailu on hauska ja jännittävä kokemus! Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti