torstai 17. huhtikuuta 2014

Pyöräkrossiparkki avautuu pääsiäisen jälkeen


Kevätauringon paistaessa koko perheen kuntoajo 10.5 lauantaina lähestyy hyvää vauhtia. Tätä ennen voi käydä kokeilemassa BMX-pyöräilyä Pyöräkrossiparkissa, joka avaa porttinsa pääsiäis viikonlopun jälkeen 24.4.2014.

Pyöräkrossiparkin BMX –radalla potkupyöräillään, harjoitellaan ajotekniikkaa ja hypitään hyppyreillä. Pyöräkrossiparkki kerää polkijoita yhteen vauvasta vaariin. Tässä harrastuksessa lapsia ei tarvitse vain jättää ohjaukseen, vaan vanhemmat voivat urheilla samalla. Pyöräily on koko perheen harrastus, joka sopii kaikille! Kaikki osaavat varmasti!

Taitoharjoittelu on lennokasta ja vauhdikasta puuhaa!
Pyöräkrossiparkin kertalipulla saa ajaa niin kauan kuin haluaa. Se, että ei omista pyörää, ei ole hyvä tekosyy olla kokeilematta Pyöräkrossiparkin ratoja, sillä paikan päältä voi vuokrata varusteet. Kertalippu ja kaikkien varusteiden vuokra maksaa aikuiselta 20€. Jäsenille harrastaminen on edullista, sillä he maksavat vain jäsenmaksun, joka oikeuttaa harjoitteluun radalla, ohjattuihin treeneihin ja kisoihin. Tämän kesän uutuus on Minijäsenyys 55€, joka on tarkoitettu alle 8-vuotiaille. Jäsenyys sisältää mm. 1h/ viikko BMX-kerhon, jossa on ohjattua leikkimielistä pyöräilytouhua.

Potkupyöräilijä iloitsee oppimisesta!
Kolmella ensimmäisellä kesäkuun viikolla pyöräkrossiparkissa järjestetään kesäleirejä. Leirit ovat päiväleirejä klo 10-14 ja sisältävät vauhdikasta pyörähenkistä toimintaa. Leireille ovat tervetulleita 7-15-vuotiaat vasta-alkajat ja harrastajat.

Ja nyt keskitytään mäen laskuun!

Pyöräkrossiparkissa järjestetään myös synttäreitä. Kahden tunnin ohjattu ohjelma sisältää ajotaito harjoittelua, hauskanpitoa ja leikkimielistä kisailua sekä tilan teltasta, jonne voi tuoda omat tarjoilut. Kaikille vieraille puetaan suojavarusteet ja annetaan BMX-pyörä alle. Lapsilla on hauskaa, hiki virtaa ja vanhemmat ovat iloisia, kun energiaa puretaan ulkona.

Kaikkia naisia ja tyttöjä kiinnostava uutinen on se, että Pyöräkrossiparkissa panostetaan kesällä tyttöjen toimintaan. Kannattaa seurata Pyöräkrossiparkin nettisivuilta tyttöjen tiimin perustamista ja naisten kokeilupäiviä!

Koko perheen kuntoajossa arvotaan Pyöräkrossiparkiin lahjakortteja!
Pyöräkrossiparkissa on puuhaa koko perheelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti