torstai 8. toukokuuta 2014

Prologin lähtölistat täydentyivät

Viime vuoden Etappaijojen voittaja Sari Saarelainen pääsee sittenkin mukaan kilpailuihin. Ammatikseen ulkomailla ajavan ladyn kilpailukalenterista löytyi viime hetken järjestelyillä tilaa 2. Naisten Etappiajoihin. Prologin lähtölistat täydentyivät myös yhdellä virolaisnaisella. Tästä linkistä löytyy päivitetyt lähtölistat: https://drive.google.com/file/d/0B-Cl8Jua11IuT1NiSmJGMFhLdXM/edit?usp=sharing

Huom! Kilpailijoiden kannattaa olla ajoissa paikalla Kansalaistorilla, sillä kilpailun ajoitus sattuu juuri työmatkaruuhkiin. Myös parkkipaikan etsimiseen voi mennä aikaa. Lähimmät parkkipaikat löytyvät täältä: http://www.europark.fi/english/home/

Katsojia toivotaan runsain määrin Kansalaistorille kannustamaan kilpailijoita! Torvet ja alppikellot mukaan, sillä nyt huudetaan naiset lentoon! Kisapaikalta löytyy myös kahvio, arpojen myyntiä, Masojo oy maistattaa jaksamisjuomaa ja Team Rynkeby esittelee hyväntekeväisyyspyöräilytoimintaansa. Team Rynkebyn naiset aloittavat Etappiajojen Prologin Baanalla haasteajolla klo 16.45.

Tervetuloa Kansalaistorille pe 9.5 klo 16-18!P.S. Tänään Etappiajojen sivuja on katseltu 665 kertaa! Toivotaan, että tämä enteilee suurta osallistujamäärää lauantain kuntoajoon Seutulan koululle!
1 kommentti:

  1. Nyt tyttäret katsomaan äitejään ja äidit tyttäriään Helsingin ydin keskustassa kun pyöräilijät etenevät huippuvauhtiaan. Pyöräilyviikko aloitetaan näin naisten voimin pääkaupungissa.
    Tässä äitien päivän lahjamme Cycle Club Helsinki

    VastaaPoista