keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Legendan luennolle ja lenkille ammattilaisten kanssa torstaina 12.5.

Sari Saarelainen lähetti Facebookissa viestin, jonka kopioin tähän alle. Upea juttu, ei ole tällaista Suomessa ennen nähty.

In English: Legendary DS Antonio Fanelli and President Brunello Fanini talk about training, nutrition, and how to become the best in the world, and more. After that a group ride with the team Michela Fanini. This will take place in Helsinki on Thursday 12th May. More information: sari@sarisaarelainen.com 


Hola! HOXHOX! Nyt on KOVA JUTTU: 
👊Toukokuussa nimittäin tapahtuu: Naisten Ympäriajot Helsingissä on tänä vuonna UCI:n kansainvälinen kilpailu! Tuomme tiimini, maailman vanhimman naisten ammattilaistiimin Michela Faninin Suomeen kisaamaan. Mukana tulee legendaarinen DS, valmentaja, ex-ammattilainen Antonio Fanelli, jonka meriittilistalta löytyy mm. Maailmanmestaruus pronssi, Italian mestaruus ja hän on valmentanut 4 maailmanmestaria voittoon!

TÄMÄ ON AINUTLAATUISTA:
Antonio tulee pitämään luennon harjoittelusta, ravinnosta ja siitä miten tullaan maailman parhaaksi. Luvassa paljon arvokasta tietoa pyöräilystä ja treenaamisesta. Sinulla on mahdollisuus OSALLISTUA LUENNOLLE! Luennon jälkeen puheenvuoron ottaa tiimin presidentti Brunello Fanini kertoakseen naisten pyöräilystä ja urastaan ammattilaistallin presidenttinä yli 30v ajalta. Tämän jälkeen lähdemme liikkeelle ja pääset osallistumaan ammattitallin kanssa TIIMILENKILLE, jossa huoltoauto ja maailman kovin DS tietysti mukana. Paikat myydään nyt ja OSALLISTUMISMAKSULLA MAHDOLLISTAMME TIIMIN SAAPUMISEN SUOMEEN KISOIHIN.

Torstaina 12.5. Osallistumismaksu 90€/henkilö. Nopean varaajan etu -15%. Myymme myös yrityslippuja erilaisilla näkyvyys- ja palvelusisällöillä. Lisätietoja: sari@sarisaarelainen.com

Tähän kannattaa ehdottomasti tarttua TÄMÄ EI HETI TOISTU! 👍😊


Sari Saarelainen winning in Helsinki in 2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti