tiistai 18. huhtikuuta 2017

NEA starttaa 5.5.2017

Jo viidettä kertaa järjestettävä Naisten etappiajo kutsuu naiset ottamaan mittaa toisistaan pääkaupunkiseudun vaihteleville teille. 

NEA-etappiajo ajetaan tänä vuonna toukokuun 5.-7. päivä. Kisaviikonloppu alkaa tuttuun tapaan Helsingin keskustan Baanalta, jossa ajetaan 2,7 km pituinen prologi perjantai-iltana. Lauantaina siirrytään Vantaan Seutulaan, jossa kilpailijoilla on vuorossa kaksi starttia: 10 kilometrin aika-ajo ja kahtena kierroksena ajettava 82 kilometrin pituinen maantie-etappi. Sunnuntaina jatketaan uudella reitillä Sipoon ja Keravan maisemissa 90 kilometrin päätösetapilla. 

Perinteinen Keravan kevätpolkaisu ajetaan samalla seudulla heti naisten maaliintulon jälkeen. Etappiajo ei tänä vuonna ole UCI:n kansainvälisen kalenterin kilpailu, mutta kansainvälisyys näkyy edelleen kisaviikonloppuna. Kilpailusta tullaan lähettämään live stream, ja yksittäisten etappien ja kokonaiskisan viidelle parhaille on luvassa rahapalkinnot. 

CCH toivottaa tervetulleeksi niin kilpailijat, huoltajat ja katsojat kisareitin varrelle seuraamaan Suomen mittakaavassa ainutlaatuista kilpailua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti